Wandelen is hip, gezellig en goed voor je.

Bourgondische Wandeling

Wandelen is hip, gezellig en goed voor je.

Immers zoals de oude Griekse geleerde arts Hippocrates eeuwen geleden al zei: ‘Wandelen is het beste medicijn!’. Of dat ook echt de aanleiding was voor Rob Vreeswijk toen hij drie jaar geleden begon met de Bourgondische Wandeling laten we even in het midden. Feit is dat het in drie jaar tijd is uitgegroeid naar het grootste culinaire wandelevenement in Twente! Maar wat maakt het dan zo uniek?

Culinair wandelevent
Wat ooit begon als éénmalige activiteit is nu uitgegroeid tot een regionaal wandelevent. Rob Vreeswijk, organisator Bourgondische Wandeling: “Deze wandeling móet je sowieso één keer gedaan hebben. Daarna wil je niet anders meer en noteer je de data gelijk in je agenda. Wandelen over prachtige (zand)wegen door bossen en over particuliere paden die normaliter niet toegankelijk zijn. Genieten van heerlijke culinaire gerechten met bijpassende wijn (of bier) en live muziek. Een perfecte combinatie voor een sportieve activiteit samen met je vrienden, familie of partner.”

Zeven gangen diner
Ja, u leest het goed! De Bourgondische Wandeling doet haar naam eer aan. Maar liefst zeven gangen met bijpassende wijn, een speciaalbier of fris staan voor u klaar op hele mooie, idyllische plekjes in Twente. Daarnaast is er op elke unieke locatie midden in de natuur live muziek aanwezig om volledig in een passende stemming te komen. Genieten met een grote G, dat is de Bourgondische Wandeling elk jaar in september.

Bourgondisch Blokje Om
Houdt u zo van wandelen en lekker eten en kunt u niet wachten tot september? Dan is er het maandelijkse Bourgondisch Blokje Om. Rob: “Het kleine zusje van de grote Bourgondische Wandeling. Iets korter qua afstand en een drie- of viergangenmenu in plaats van zeven culinaire gerechten. Maar ook hier kunt u volop genieten van die prachtige Twentse natuur met al haar kleuren, glooiende landschappen, mooie bospaadjes en boerenerven.” De special uitgezette routes brengen u langs prachtige plekjes in Twente waar heerlijke culinaire gerechtjes worden geserveerd. Gewoon bij de boer op het erf! Hoe boergondisch wilt u het hebben. Check de data en locaties op de website, want we zien u heel graag bij de volgende wandeling. Maar wees er wel snel bij, want vol is ook echt vol.

Kijk ook op: bourgondischewandeling.nl

Tip:
Boek nu alvast de Bourgondische Wandeling op 11 september 2022 of check de data van de verschillende Bourgondisch Blokje Om in Twente. Het genieten kan nu al beginnen!

Laatste nieuws