Over ons

Over Eropuit Twente

Hoe hej’t d’r met’

Eropuit Twente is onderdeel van RV Actief. RV Actief is een eventbureau van Rob Vreeswijk en biedt reeds jaren activiteiten en evenementen aan in Twente. Rob: ‘Wij kregen vaak de vraag om meerdere activiteiten/uitjes aan te bieden in arrangementen. Het was dan telkens weer een zoektocht om de juiste activiteit voor de doelgroep te vinden. Daarnaast is het moeilijk om recreanten buiten de eigen gemeente jou te laten vinden. Veel platforms gaan tot de gemeentegrens. Met EropuitTwente is er meer te vinden in dezelfde regio. Ook die plekjes, activiteiten en uitjes die voor het grote publiek soms onvindbaar zijn.

Twentse gastvrijheid
In Twente is altijd wel iets te doen! De mensen zijn gastvrij en de omgeving is prachtig. Een perfecte match om actief bezig te zijn. Van een mooie wandeling tot een workshop en van een museumbezoek tot een leuke activiteit met je kinderen. Voor elk wat wils! EropuitTwente brengt dit alles samen op één platform. Op eropuittwente vind je tal van activiteiten van aanbieders uit de recreatiebranche in Twente. Alles samengevat in één app en website.

 

Eigen fiets- en wandeltochten

Aan de andere kant biedt het platform ‘Eropuit Twente’ eigen gemaakte tochten. Wandel- fiets en autotochten volledig door het eigen team van Eropuit Twente samengesteld. Elke tocht voegt een extra dimensie toe t.o.v. de uitgezette tochten. Dit kan gaan om opdrachten. De moeilijkheid van de opdrachten bepaald de doelgroep. Maar dit kan ook informatief zijn. Een digitale gids die je onderweg vertelt wat zich hier vroeger heeft afgespeeld of wat hier heden ten dage te zien/beleven is.

Escape challenges
De Escape challenges zijn een uitdagende manier om de omgeving te ontdekken. Deze uitdagende challenges worden aangeboden in steden, maar ook in de natuur. Bij sommige challenges is het mogelijk om het in teamverband tegen elkaar op te nemen.

Eropuit in Twente is onderdeel van RV Actief (link inbouwen). RV Actief biedt zelf activiteiten en evenementen aan in Twente. Zij kregen vaak de vraag om meerdere activiteiten/uitjes aan te bieden in arrangementen. Het was dan telkens weer een zoektocht om de juiste activiteit voor de doelgroep te vinden. Daarnaast is het moeilijk om recreanten buiten de eigen gemeente jou te laten vinden. Veel platforms gaan tot de gemeentegrens. Hierdoor is er meer te vinden. Ook die plekjes, activiteiten en uitjes die voor het grote publiek soms onvindbaar zijn….