Eropuit met je stageplek! 

Eropuit met je stageplek! 

Een stageplek voor een  MBO’er én een HBO’er.

 Té gekke HBO én MBO stageplek voor enthousiaste, gedreven en gezellige studenten die zijn of haar skills in de marketing en communicatie verder willen ontwikkelen. Ja, je leest het goed, we zijn dus op zoek naar 2 stagiaires!

En als jij degene bent die graag een superleuke stageplek wil van februari tot ongeveer juni 2024 in het mooie Twente? Dan zou dat zo maar eens een leuke match kunnen zijn! Ontdek, beleef en ervaar de vele uitjes voor jong en oud die je in Twente kunt ondernemen. Van sportieve activiteiten tot escape challenges en van workshops tot bijzondere wandelingen. Ontdek ze allemaal als stagiaire bij Eropuit Twente!

Wat ga je doen?

Als Mbo’er zul je voornamelijk uitvoerend bezig zijn met het onderhouden van ons online platform. Uiteraard verwachten we een enthousiaste en zelfstandige houding waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën. We willen het huidige platform graag verder ontwikkelen, nieuwe activiteiten toevoegen en vernieuwde producten in de markt zetten. Eén onderdeel van je opdracht is het in kaart brengen van diverse aanbieders van leuke uitjes in Twente. Ook het testen van nieuwe activiteiten en het helpen ontwikkelen daarvan zal onderdeel van je takenpakket zijn.

De HBO’er zal het gehele platform wellicht naar een hoger level kunnen brengen door goed te kijken wat het huidige platform te bieden heeft voor de toerist van de toekomst. Is het huidige platform wel toekomstbestendig voor zowel de mensen uit Twente zelf alsook de vele duizenden toeristen die jaarlijks een bezoek brengen aan dit mooie stukje Nederland. Je stage-opdracht zal bestaan uit het schrijven van een marketingplan voor alle uitjes in Twente gebaseerd op het huidige platform. Daarnaast denk je actief mee in de invulling van social media, mailings en tal van andere marketing communicatie activiteiten.

Wat we van jou verwachten?

Een dosis zelfvertrouwen, enthousiasme, creativiteit en feeling met recreatie en leuke uitjes. Uiteraard ben je initiatiefrijk, houd je van een uitdaging en ken je onze regio heel goed. Je weet van aanpakken en hebt uiteraard kennis van de verschillende social media kanalen. Je bent op dit moment MBO of HBO student van een opleiding die past bij bovenstaande omschrijving. Maar nog belangrijker vinden wij jouw motivatie om samen met ons dit tot een succes te gaan maken.

Bel of mail nu!
Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat je heel enthousiast bent over bovenstaande stageplek. Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Stuur een motivatiemail naar ons waarom jij dé persoon voor ons bent. Natuurlijk ook even met je CV erbij. Wil je eerst meer informatie dan mag je ons altijd bellen. Tot snel! 

Mail: info@rvactief.nl 

Tel: 06-22782240 

Platform voor activiteiten aanbieders
Voor zowel de Tukker als de toerist kan het een zoektocht zijn naar het juiste uitje. Zoek je iets actiefs, ontspannend of uitdagends? Een uitje voor het gezin of juist voor een vrijgezellendag of het bedrijf? Doordat de App en website van ‘Er op uit’ gecategoriseerd is, een zoekfunctie heeft en middels een kaart werkt, kan iedereen snel en eenvoudig zijn/haar activiteit vinden én boeken via de aanbieder. ‘Er op uit’ boekt en verkoopt zelf geen activiteiten. Wij maken de koppeling tussen de aanbieder en de recreant.